Volwassenen

Bij UBI bieden we brede ondersteuning aan volwassenen die te maken hebben met complexe uitdagingen. Of het nu gaat om psychische problemen, relationele spanningen, verslaving, financiële moeilijkheden of andere obstakels, wij zijn er om te helpen.
Onze multidisciplinaire aanpak richt zich op het bieden van uitgebreide ondersteuning, zodat u kunt werken aan herstel, veerkracht kunt opbouwen en een betere toekomst kunt creëren.

Bij UBI geloven we sterk in de kracht van persoonlijke benaderingen en maatwerkoplossingen. Daarom bieden we een breed scala aan diensten die zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften en doelen te voldoen. Of u nu behoefte heeft aan individuele begeleiding, interventies, praktische ondersteuning of een combinatie van verschillende benaderingen, UBI staat klaar om ondersteuning te bieden. Samen met onze cliënten bouwen we aan veerkracht, welzijn en perspectief, omdat we geloven in de kracht van positieve verandering.

Bij UBI bieden wij verschillende vormen van hulpverlening aan voor volwassenen, waaronder:

  • Persoonlijke begeleiding en coaching
  • Psychosociale ondersteuning
  • Praktische hulp en ondersteuning
  • Gezondheidsbevordering en welzijnsadvies
  • Sociale ondersteuning en netwerkontwikkeling 

Bij UBI staan we klaar om u te ondersteunen op uw weg naar herstel, groei en welzijn. Ons deskundige team van professionals staat voor u klaar om u te helpen uw doelen te bereiken en een positieve verandering in uw leven teweeg te brengen.

Volwassenen

Hulp voor jeugd en gezin

Bij UBI jeugd en gezin staat elk kind en gezin centraal. We zijn er voor kinderen en jongeren tot en met 23 jaar, samen met hun gezin.

Opvang jeugd

In aanvulling op onze ambulante hulpverlening biedt UBI ook jeugdopvang aan voor jeugdigen tot 18 jaar.

Crisisopvang

Bij ernstige en acute veiligheidsrisico’s in de thuissituatie bieden we bij UBI crisisopvang voor jeugdigen tot 18 jaar.

Dagbesteding en vervoer

Bij UBI bieden we voor volwassenen dagbesteding aan die gericht is op het bieden van structuur en het zinvol invullen van de dag.