Financiering van zorg bij UBI

Bij UBI streven we ernaar om hoogwaardige zorg en ondersteuning toegankelijk te maken voor iedereen die het nodig heeft. Ons zorgaanbod wordt gefinancierd via maatwerkovereenkomsten met uw gemeente en/of persoonsgebonden budget (PGB).

Maatwerkovereenkomsten

Een maatwerkovereenkomst biedt de mogelijkheid om de zorg en ondersteuning af te stemmen op uw specifieke behoeften en omstandigheden. Hierbij werken we nauw samen met de gemeente om ervoor te zorgen dat u de juiste zorg krijgt die bij u past.

Persoonsgebonden budget (PGB)

Daarnaast kunt u mogelijk in aanmerking komen voor een persoonsgebonden budget (PGB). Met een PGB houdt u zelf de regie over uw zorg en ondersteuning. U kunt zelf bepalen welke zorgaanbieder u kiest en op welke manier de zorg wordt ingevuld.

Bij UBI ondersteunen we u graag bij het aanvragen en regelen van de financiering voor uw zorg. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de juiste financieringsmogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken.